Agenda

De schilderijen van Serge zijn te zien bij diverse galeries en op kunstbeurzen. In deze agenda staan de actuele exposities en aankomende activiteiten.


Haringtraditie en andere vis

Elk jaar organiseert Galerie Posthuys vanaf Vlaggetjesdag een tentoonstelling over haring, visserij, Hollandse traditie en andere vissoorten. In 2018 is “Haringtraditie en andere vis” te zien met kunstwerken van diverse kunstenaars, waaronder Serge.

Datum: 13 juni t/m 2 september 2018
Tijden:  woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie:  Brink 14, De Koog Texel
Website:  www.galerieposthuys.nl/haring


KunstPlein OLV Maastricht

KunstPlein OLV is het jaarlijks evenement op het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse kunstenaars vinden hun weg naar deze kunstdagen.

Datum: zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018
Tijden:  12.00 tot 18.00 uur
Locatie:  Onze Lieve Vrouweplein, Maastricht
Website:  www.kunstpleinolv.nl


 Galerie Posthuys Texel

Galerie Posthuys in De Koog Texel is een ontmoetingsplek waar moderne kunst, kunstenaars en bezoekers samenkomen. Er wordt hedendaagse kunst gepresenteerd. Serges schilderijen zijn er te zien.

Openingstijden:  woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie:  Brink 14, De Koog Texel
Website:  www.galerieposthuys.nl


Artzaanstad

Artzaanstad is een begrip op het gebied van hedendaagse beeldende kunst in heel Nederland. Artzaanstad is niet alleen een kunstverhuur, maar ook een actieve galerie voor hedendaagse kunstenaars. Serges schilderijen zijn er te huur en te koop.

Datum:  dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:  Artzaanstad (Hembrugterrein), Grote Hulzen 11, Zaandam
Website:  www.artzaanstad.nl


Wilt u weten waar Serge eerder heeft geëxposeerd of aan heeft deelgenomen? Kijk dan in de agenda van Eerdere exposities.

Kunstbeurs ArtArnhem