Agenda

De schilderijen van Serge zijn te zien bij diverse galeries en op kunstbeurzen. In deze agenda staan de actuele exposities en aankomende activiteiten.


Expositie ‘Proef de kunst’

De feestdagen staan voor de deur: cadeautjes, gedichten, lichtjes én lekker eten. Voor ArtZaanstad reden om een expositie samen te stellen rond het thema ‘eten’. De expositie bestaat uit werk van meerdere kunstenaars, waaronder Serge. Hij exposeert nieuwe schilderijen. Bekijk alvast wat foto’s van de expositie.

Datum:  24 november t/m 29 december 2018
Openingstijden:  dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:  Artzaanstad (Hembrugterrein), Grote Hulzen 11, Zaandam
Website:  www.artzaanstad.nl


Galerie Posthuys Texel

Galerie Posthuys in De Koog Texel is een ontmoetingsplek waar moderne kunst, kunstenaars en bezoekers samenkomen. Er wordt hedendaagse kunst gepresenteerd. Serges schilderijen zijn er te zien.

Openingstijden: woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie:  Brink 14, De Koog Texel
Website: www.galerieposthuys.nl

VERWACHT: nieuwe expositie op Texel, 13 april t/m 26 mei 2019.


Artzaanstad

Artzaanstad is een begrip op het gebied van hedendaagse beeldende kunst in heel Nederland. Artzaanstad is niet alleen een kunstverhuur, maar ook een actieve galerie voor hedendaagse kunstenaars. Serges schilderijen zijn er te huur en te koop.

Datum:  dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:  Artzaanstad (Hembrugterrein), Grote Hulzen 11, Zaandam
Website:  www.artzaanstad.nl


Wilt u weten waar Serge eerder heeft geëxposeerd of aan heeft deelgenomen? Kijk dan in de agenda van Eerdere exposities.

Kunstbeurs ArtArnhem