Alle rust en tijd om te schilderen

Alle rust en tijd om te schilderen

Vanmorgen vertrokken we al vroeg naar Texel. Deze keer niet om schilderijen te brengen, die waren twee weken eerder al opgehaald in mijn atelier, maar om bij de opening van mijn expositie te zijn. Het is echt een tijd geleden dat er zo’n mooie collectie bij elkaar te zien was. In het afgelopen half jaar heb ik flink kunnen werken aan nieuwe schilderijen. Nu ik gestopt ben met werken, heb ik dan ook alle tijd om te schilderen. Dat bevalt me heel goed. Het geeft me rust en ik zit vol nieuwe ideeën. Ook als ik zo’n weekendje op Texel ben, krijg ik weer helemaal zin om aan de slag te gaan. Zeker als ik zie dat de schilderijen (o.a. golf nr3, playmobil en mandarijn) een nieuwe eigenaar krijgen. Het was een leuke middag, bedankt voor alle reacties en aankopen. Ben je in de buurt? Ga dan zeker even een kijkje nemen bij Galerie Posthuys.