Bijna dezelfde groene theepot

Bijna dezelfde groene theepot

Deze week heb ik nieuwe schilderijen gebracht naar galerie Artacasa. Deze galerie zit in hartje Amsterdam en gaat mijn werk vanaf eind mei exposeren! In de expositie zijn schilderijen van herkenbare voorwerpen en etenswaren te zien, maar ook interieurs en nachttaferelen. Ik had alle schilderijen zorgvuldig verpakt en een voor een pakte ik ze uit. De groene theepot van emaille kwam de eigenaresse direct heel bekend voor. Zij heeft bijna dezelfde groene theepot in huis. Soms leen ik voorwerpen van vrienden of familie, maar deze theepot had ik gekocht bij de kringloop. Een mooi, simpel voorwerp, met een bijzondere kleur. Toen ik ’s avond thuis kwam vond ik deze foto in mijn mailbox. Haar theepot is dus wel iets anders van kleur, maar de vorm is wel hetzelfde.

Schilderij Groene theepot

Groene theepot origineel