Kunstbeurs ‘Magnifiek Art & Design’

Kunstbeurs ‘Magnifiek Art & Design’

Na een flink aantal jaren was het eindelijk zover: ik nam weer eens deel aan een kunstbeurs. Ik koos voor de Magnifiek Art & Design beurs in Arnhem. De voorbereiding vergde heel wat tijd en inspanning. Het belangrijkste was om voldoende schilderijen te hebben om mijn stand te vullen. Ik had besloten dat ik minimaal twaalf schilderijen wilde laten zien. Het werden er vijftien, dus ik heb flink doorgewerkt.

Stand inrichten
Kort voor de kunstbeurs bedacht ik een plan voor de indeling van de stand, zodat het ophangen op de opbouwdag vlot zou verlopen. Dit bleek een slimme zet, want de stand zag er uiteindelijk prachtig uit. Dit werd ook bevestigd door de positieve reacties van de bezoekers.

Direct contact
Een van de hoogtepunten van de beurs was het persoonlijke contact met de klanten. Dit is heel anders dan wanneer ik mijn werk via de galerie verkoop, waar ik de kopers meestal niet ontmoet. Het directe contact gaf me veel energie en ik genoot ervan om over mijn werk te praten en de reacties van de bezoekers te horen.

Ervaringen uitwisselen
De beurs was niet alleen goed voor de verkoop, maar ook een gelegenheid om andere kunstenaars te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het was een gezellige en inspirerende beurs. Na twee intensieve dagen zat het er weer op. Hoewel ik blij ben dat mijn werk altijd te zien is in galerieën, kijk ik uit naar mijn volgende kunstbeurs!

www.magnifiek-events.nl