Mijn werk opnieuw bij Artzaanstad

Mijn werk opnieuw bij Artzaanstad

Gisteren was ik aanwezig bij de opening van de expositie ‘New Works’ bij galerie Artzaanstad. Hoewel ik al eerder met deze galerie heb samengewerkt, was het een tijdje stil geweest. Ik was dan ook verrast toen ze mij vroegen om nieuwe schilderijen aan te leveren voor deze expositie. ‘New Works’ toont zowel nieuwe werken van kunstenaars waar de galerie al langer mee werkt als van nieuwkomers. Voor deze gelegenheid leverde ik drie grote schilderijen aan: Meloen XL, Kom XL en Theezakje XL.

Bij aankomst werd ik meteen geraakt door de vrijstaande wand waarop mijn drie schilderijen hingen. Het gaf me een trots gevoel om mijn werken zo prominent gepresenteerd te zien. Het was ook fijn om de medewerkers van Artzaanstad weer te zien. Ze vertelden me dat ze op dit moment weinig realisten in hun collectie hebben, waardoor mijn werken extra opvallen. Dit bleek ook uit de interesse van de klanten, want Meloen XL en Kom XL zijn inmiddels al uitgeleend en hangen nu bij klanten thuis. Artzaanstad biedt de mogelijkheid om kunstwerken te kopen of te huren. Handig, want daardoor is mijn werk op verschillende manieren toegankelijk is voor kunstliefhebbers. Deze expositie is hopelijk de start van een nieuwe fase in mijn samenwerking met de galerie, en ik ben benieuwd naar wat er gaat komen.

www.artzaanstad.nl/serge