Remastered Art expositie verlengd

Remastered Art expositie verlengd

Je loopt geen doorsnee galerie binnen, maar je komt in een wereld van duurzaamheid. De Groene afslag in Laren is een bijzondere locatie waar alles klopt. Pleisterplaats voor de wereld van morgen. Daarom een uitgelezen plek voor de expositie “Remastered Art”. Een bijzondere expositie van duurzame kunst. Hier krijgt het verleden weer een toekomst: oude kunstwerken die alle glans verloren hebben “geremastered” door hedendaagse kunstenaars.

Op deze verkooptentoonstelling kun je onder andere de Remastered art schilderijen zien die ik heb bewerkt. Ik koos voor drie portretten, een landschap en een bloemstilleven. Ik zocht er willekeurige miniatuurschilderijen bij en zette die op de oude doeken. Het idee is dat deze schilderijen een tweede leven krijgen. Dat past mooi in de huidige tijd waarin we ook als kunstenaars bewust en duurzaam om moeten gaan met onze materialen.

Als je in de buurt bent, is het zeker een aanrader om de expositie te bezoeken. Je kunt er namelijk ook heerlijk lunchen & borrelen. Ga naar de agenda voor meer informatie.

Remastered art, Potlood voor een meisje