Schilderijen om op te eten

Schilderijen om op te eten

Vanmiddag zijn we naar de opening van de expositie ‘Proef de kunst’ bij ArtZaanstad geweest. Voor deze expositie heb ik nieuwe schilderijen gemaakt rond het thema eten. Rode bessen, rode peper, nougat, boter en zilveruitjes (zie foto’s) leverde ik aan. Maar ook een terrasje, een koffiebeker en een koffiemolen vonden ze prima bij de tentoonstelling passen. Rond drie uur werd het geopend en ik zag mijn schilderijen meteen ‘liggen’. Een prachtige gedekte tafel met zes borden, met op elk bord een schilderij van mij. Heel origineel en leuk om te zien. De tafel, de borden, het glaswerk en de andere accessoires zijn ook te koop.

Hieronder zie op de borden de volgende schilderijen liggen:
Zilveruitjes
Rode bessen
Eierschaal
Botervloot

Niet op de foto, maar wel te zien bij de expositie: NougatLavazza, Ergens in Praag, Rode peper en Tafel en stoel.

Bord met schilderij Zilveruitjes Bord met schilderij Rode bessen Bord met schilderij Eierschaal Bord met schilderij Botervloot Gedekte tafel

2 Comments

Submit a comment
  1. Wat een ontzettend creatieve manier om kunst zo tentoon te stellen! Zo leuk ook dat jouw tafereeltjes zo goed passen in het hedendaagse interieur. Verrassend en tegelijkertijd toch ook vertrouwd, soms zelfs nostalgisch. Het gevoel van ‘vroeger’, maar niet oudbollig. Gewoon fijn! Jouw afwasborstel hangt niet voor niets in onze nieuwe keuken. Succes met het maken van nieuwe, mooie tafereeltjes in 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *