Spalter verhuist naar woonboerderij

Spalter verhuist naar woonboerderij

Maanden werkten ze keihard aan de verbouwing van hun oude woonboerderij in de buurt van Apeldoorn. Werkelijk alles werd aangepakt. Ze kozen voor een moderne, landelijke woonstijl met de blauw en taupe kleurige muren. Daar kreeg het schilderij van de Spalter een prominente plek, vlakbij de keuken. Door de blauwe kast komt de achtergrondkleur van het schilderij heel mooi naar voren. In hun vorige huis stond het schilderij van de Spalter al prachtig, maar nu komt hij helemaal goed tot z’n recht. Ik vond het geweldig om het eindresultaat te mogen bekijken.

Schilderij in de verbouwde woonboerderij:Interieur schilderij Spalter Beemte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schilderij in vorige woning:
Interieur schilderij Spalter, olieverf op paneel, 24 x 13 cm, Serge de Vries

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *