Toch nog naar Rome

Toch nog naar Rome

Exposeren in Rome. Wauw. Galleria Valentina Bonomo benaderde mij voor een expositie in hun galerie. Het werk van meerdere bekende kunstenaars én mijn werk zou te zien zijn bij de expositie Reflecting Reality. Ik besloot mijn schilderijen er zelf heen te brengen, zodat ik geen geen stress zou hebben over het zoekraken van mijn 12 schilderijen. We hadden de vluchten en het hotel in Rome al geboekt. Maar, het liep anders. Door Covid-19 was reizen naar Italië uitgesloten. Mijn werk werd daarom door een koerier opgehaald bij mijn atelier en naar Italië gebracht. Rome ging in lockdown en na enkele weken kreeg ik het bericht dat de galerie weer op afspraak open was. Vanaf dat moment begon het te lopen. En kreeg ik de hoop dat ik er toch nog zelf naar toe zou kunnen. In september zijn we dan toch nog naar Rome gegaan. Het was de moeite waard! Inmiddels is bekend dat Galleria Valentina Bonomo de expositie heeft verlengd.

Expositie Reflecting realilty in de galerie
Affiche expositie Reflecting reality

‘Reflecting Reality’ features works by eleven artists from a mix of generations and geographical backgrounds, in a dialogue between different explorations of our contemporary reality and the directions it seems to be taking.

Ga naar de agenda voor de actuele exposities.